Woonproject Heeldstraat te Genk, 35 unieke gezinswoningen (HOB en OB) waarbij kwaliteit, contact met buiten en kindvriendelijheid centraal staan!

Eengezinswoning voor € 266.942

Heeldstraat , 3600 Genk
Ref: Blok A Lot 1
3 slaapkamers
1 badkamer
157,20m2 woonopp.
405m2 grondopp.
Bouwjaar: 2017

Omschrijving

Welkom bij woonproject Heeldstraat te Genk!

Op een boogscheut van het centrum van Genk, op een nieuwe verkaveling gelegen op de kruising van de Heeldstraat en de Weg naar As, verkopen wij 35 nieuwbouw gezinswoningen, allen met tuin, garage of carport.

Er werd geopteerd voor een verscheidenheid in type woningen; zowel halfopen als gesloten woningen met 3 of 4 slaapkamers, allen met tuin en tuinberging, een inpandige garage of carport en zonnepanelen.
Het woonproject bestaat uit 8 woonblokken (A, B, C, D, E, F, G, H) die u een ruim assortiment aanbieden met voldoende onderscheid waardoor u steeds een woning kan kiezen die perfect past bij uw noden en gezinssituatie.

Het woonproject zal in 2018 ontwikkeld worden en zal toegankelijk zijn via nieuw aangelegde wegen in de Heeldstraat en de Weg naar As. Er is echter geen doorgangsverkeer doorheen het woonproject mogelijk waardoor de rust bewaard wordt en kinderen veilig kunnen spelen in de voorziene groene- en aangelegde speelzones. Bovendien zullen er wandelpaden aangelegd worden waarlangs het aangenaam kuieren zal zijn of waarlangs de kinderen naar school kunnen wandelen of fietsen.
Kwaliteit, contact met buiten en kindvriendelijk: deze 3 aspecten zullen de leidraad vormen van dit nieuwbouw woonproject.

De woningen zullen gebouwd worden met kwalitatief hoogstaande materialen in een eigentijds concept in aangename aardetinten, afgestemd op de hedendaagse woon – en leefbehoeften van gezinnen.

Doorzonruimtes met ramen aan de achterzijde van vloer tot plafond of een achtergevel helemaal opengewerkt met glas, geven uw toekomstig huis een ruimtelijk gevoel en zonlicht van ’s morgens tot ’s avonds. Alle woningen beschikken over een tuin aan de achterzijde met voldoende privacy.

De inplanting van de woningen voorziet voldoende speelruimtes voor kinderen, zowel door middel van groene zones als aangelegde speelzones met klinkers. Bovendien is er geen doorgangsverkeer mogelijk doorheen het woonproject waardoor kinderen nog in alle veiligheid kunnen spelen en kind kunnen zijn. Op de voorziene zitbankjes zal het ook aangenaam vertoeven zijn in het zonnetje met je buren of vrienden.

De woningen zullen worden gebouwd in half open of gesloten bebouwing op bouwpercelen variërend van 1a30ca tot 4a20ca, allen met tuinberging en garage (inpanding of carport). De woningen beschikken over 3 of 4 slaapkamers en variëren in woonoppervlakte tussen 127m2 en 163,4m2. Vloerverwarming en zonnepanelen zullen eveneens voorzien worden. De woningen worden verkocht ‘tot chape’ dit wil zeggen exclusief vloeren, bekleding van de trap, binnendeuren, keuken en sanitaire voorzieningen. Dit heeft als voordeel dat u zelf de mogelijkheid heeft om de woning naar uw smaak af te werken. Indien u ervoor kiest om toch een volledig afgewerkte woning te kopen, is dit eveneens bespreekbaar in overleg met de bouwheer. (Meer info mbt technieken en materialen, zie lastenboek)

De woningen zullen te koop aangeboden worden vanaf 197000€ excl kosten.

Meer info en een brochure mbt het project kan u raadplegen op www.immolivin.be of u kan ons contacteren voor een afspraak via: info@immolivin.be of 0474/458494
Bouwvergunning In aanvraag
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Keukentype Niet Geïnstalleerd
Badkamer type Niet ingericht
Verwarming Aardgas
Beschrijving verwarming Centrale verwarming op aardgas: er wordt op gelijkvloers en verdiep vloerverwarming voorzien ,met uitzondering van de garage.De ketel is van het type Viesseman vitodens 100, aangevuld met 1 kamerthermostaat. Alle leidingen worden uitgevoerd in kunststof.
Verwarmingsketel Individueel
Vloerverwarming ja
Centrale verwarming ja
Bevloering Exclusief vloeren
Schrijnwerk buiten Aluminium
Beglazing Dubbel glas
Ramentekst Alle ramen(draai-kip), in de achtergevel 1 schuifraam en deuren worden uitgevoerd in alu en worden voorzien van een verdoken ventilatierooster volgens de berekening van de ventilatienorm. Overal wordt dubbel glas geplaatst 4/15/4 ,kw=1 W/m2k. De voordeur is voorzien van een drie puntsluiting . De kruk van de voordeur in RVS.
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Aansluiting riolering ja
Aansluiting aardgas ja
Meter voor aardgas Individuele meter
Meter voor waterleiding Individuele meter
Prijs constructie € 166.942,00
Prijs grondaandeel € 100.000,00
Aankoop excl. kosten € 266.942,00
BTW constructie aan 21% € 35.057,82
Registratie grond (10%) € 10.000,00
Raming ereloon notaris € 2.975,15
Raming aktekosten notaris € 525,00
Totale aankoopprijs € 315.499,97
Tuin aanwezig ja
Orientatie tuin ZW
Aantal garages 1
Afstand tot openbaar vervoer 200 m
Afstand tot winkels 200 m
Afstand tot school 100 m
Fietsenberging ja
Bouwjaar 2017
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 2
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Grond oppervlakte 405 m²
Woonoppervlakte 157,20 m²
Oppervlakte Gelijkvloers 91,20 m²
Oppervlakte 1e verdieping 66 m²
Gevelbreedte 8 m
Aantal verdiepingen 2
Diepte gelijkvloers 11,40 m
Type dak Plat dak
Dak De daken worden voorzien van 20 cm (2x 10cm) Utherm isolatie en bekleed met een EPDM-folie of een verlijmde liner .De dakranden zijn voorzien van een alu-profiel in een Ral-kleur.Als ballast wordt er op het dak 5cm grind voorzien.
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
Lage energiewoning ja

Panden in de buurt